Appartementencomplex Hendrikhof Westkapelle

Appartementencomplex Hendrikhof, een prachtige plek onderaan de vuurtoren van Westkapelle. De ideale bestemming voor uw vakantie.

Hendrikhof was vroeger een boerderij maar is omgebouwd met als resultaat vier prachtige vakantieappartementen. De appartementen hebben allemaal een eigen karakter, mooie lichte ruimtes en een moderne, sfeervolle inrichting. De mooie authentieke elementen, zoals balken en gebinten, zijn bewaard gebleven en smaakvol verwerkt in het geheel.

Als gast van Hendrikhof heeft u de beschikking over een fietsenstalling en eigen parkeerplaats. Onze bedden zijn standaard opgemaakt en handdoeken kunnen gehuurd worden.

Hendrikhof, een heerlijke plek om vakantie te houden. Hartelijk welkom!

Leo en Heleen Wisse

Meer lezen over onze historie? Klik dan hier

Onze appartementen

Graag stellen we u voor aan onze prachtige appartementen. Elke appartement heeft haar eigen karakteristieke naam en inrichting. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Appartement 1 – ‘De Tas’

Geschikt voor 2 personen

'De Tas' was de plaats waar de oogst opgeslagen werd
Dit appartement is geschikt voor twee personen en heeft openslaande deuren naar het terras op het zuiden. Hier kunt u in de comfortabele tuinstoelen heerlijk van het zonnetje genieten en heeft u een prachtig uitzicht op de vuurtoren van Westkapelle.

Appartement 2 – ‘Het Dilt’

Geschikt voor 2-4 personen

'Het Dilt' is de zoldering boven de stal
Dit appartement is geschikt voor twee tot vier personen en ligt op de eerste verdieping. Het appartement heeft één slaapkamer, er kan een extra slaapkamer voor 2 personen bij gehuurd worden.

Appartement 3 – ‘Het Gebint’

Geschikt voor 2-6 personen

'Het Gebint' is een houten draagconstructie in een boerderij
Dit appartement is geschikt van twee tot zes personen en ligt op de eerste verdieping. Het appartement heeft twee slaapkamers. Als u met vijf of zes personen wilt komen kunt u er een extra slaapkamer bij huren. Dit mooie, ruime appartement heeft een heerlijk dakterras. Hier kunt u in alle privacy 's morgens ontbijten in het zonnetje en heeft u een geweldig uitzicht op de vuurtoren.

Studio – ‘Het Spant’

Geschikt voor 2 personen

'Het Spant' is nodig voor het dragen van de dakconstructie
De studio is geschikt voor twee personen. Dit eenkamerappartement beschikt over een grote boxspring, twee kledingkasten, twee fauteuils, een eethoek met twee stoelen en een compleet ingerichte keuken met voldoende serviesgoed, pannen en bestek voor twee personen.

Vakantiewoning

Gezellige vakantiewoning voor 2-4 personen

vakantiehuis

Hendrikhof

Kerkeweg 2
4361 JA Westkapelle
Nederland
+31(0)610496066
+31(0)118-572237
info@hendrikhof.nl

Aankomst

Aankomst in het hoofdseizoen op vrijdag

Voor- en naseizoen vrijdag en maandag

Aankomst is mogelijk vanaf 14:00

Vertrek uiterlijk om 10:00

Er is een parkeerplaats per appartement beschikbaar